Tabără de vară la Mănăstirea Oaşa

Cu binecuvântarea şi în prezenţa Înaltpreasfințitului Părinte Serafim, Mitropolitul Ortodox Român al Germaniei, Europei Centrale și de Nord, Asociația Tinerilor Ortodocși Români din Germania (ATORG) organizează o tabără de vară la mănăstirea Oașa (jud. Alba) în perioada 16-22 august 2016, informează site-ul oficial al Arhiepiscopiei Ortodoxe Române a Germaniei, Austriei și Luxemburgului.

Programul taberei include participarea la slujbele activitățile zilnice ale mănăstirii, discuții libere, drumeții și convorbiri cu părinții viețuitori ai acestei comunități monahale. Nu există limită de vârstă, iar participarea este gratuită. Cazarea și masa sunt asigurate de mănăstire în măsura locurilor disponibile.

În cazul celor care solicită transport din orașul Sebeș până la mănăstire,  părinții monahi pot organiza mai multe curse speciale pe baza solicitărilor făcute din timp, pentru a facilita astfel accesul și al celor care nu dispun de mașini personale.

Persoană de contact, în vederea înscrierilor la această tabără, este Nicolae Gilla, responsabil al Departamentului pentru Tineret al Arhiepiscopia Ortodoxă Română a Germaniei, Austriei și Luxemburgului, la tel.: +49 (0) 172 739 10 11, E-mail: [email protected].

Termenul-limită de înscriere este 1 august 2016.

 

Comentarii Facebook


Știri recente