Tabără de vară gratuită pentru elevi merituoşi din Eparhia Târgoviştei

30 de tineri de la Parohia Eroilor din Târgoviște, câștigători ai etapei eparhiale a Concursului Național de creație „Biserica și Școala din sufletul meu”, au participat gratuit, în perioada 04-06 iulie 2016, la tabăra de vară organizată la Centrul Misionar al Arhiepiscopiei Târgoviștei de la Mânăstirea Peștera,  informează Biroul de Presă al Eparhiei. Tabăra s-a desfăşurat cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Mitropolit Nifon, Arhiepiscopul Târgoviştei.

Activitățile recreative au fost coordonate de Pr. Lucian Mileșan și au avut ca obiectiv general formarea tinerilor în acord cu valorile autentice ale Bisericii. Programul taberei a cuprins diverse activități recreative: jocuri și concursuri, drumeții, momente de rugăciune, cultivarea respectului față de Dumnezeu și față de semeni, printr-o comunicare liberă și o atmosferă curată și sinceră.

La următoarea tabără de vară de la Mânăstirea Peștera, din perioada 18-20 iulie 2016, vor participa cei 20 de elevi merituoși, fii ai eparhiei, care au obținut rezultate remarcabile la Olimpiadele Naționale de anul acesta.

2

 

Comentarii Facebook


Știri recente