Tabără de spiritualitate la Mănăstirea Oaşa

ASCOR şi ATOR Iaşi organizează în aceste zile, până pe data de 24 august, o tabără de spiritualitate la Mănăstirea Oaşa. La această tabără participă 50 de ascoreni şi atoreni ieşeni şi 50 de ascoreni şi atoreni de la celelalte filiale din ţară, informează Ziarul Lumina.

„Scopul acestei tabere este aprofundarea gândirii şi învăţăturii Sfântului Siluan Athonitul care, după cuvintele părintelui Justin Pârvu, este «modelul creştinului de azi, călugăr sau mirean». Programul taberei cuprinde participare la Sfânta Liturghie, ascultare la mănăstire, sesiuni de cunoaştere, sesiuni de discuţii şi de eseuri, conferinţă, vizionare de film, drumeţie, activităţi sportive, spectacol de final etc. Tabără de la Mănăstirea Oaşa reprezintă o răsplată pentru cei care s-au implicat activ anul acesta în ASCOR şi ATOR, cât şi o motivaţie pentru cei care doresc să se implice de acum înainte“, după cum ne-a declarat Chebac Roxana, coordonator al subdepartamentului „Proiecte“ al ASCOR Iaşi.

Comentarii Facebook


Știri recente

Mănăstirea Mușinoaele are un nou stareţ

Ieromonahul Sofronie Nechita este noul stareţ al Mănăstirii Mușinoaele din Arhiepiscopia Buzăului şi Vrancei. Părintele a fost prezentat obştii duminică de Înaltpreasfinţitul Părinte Ciprian, care şi-a exprimat convingerea că noul stareţ va continua cu aceeași…