Tabără de pregătire a tinerilor voluntari organizată la Sângeorz-Băi, jud. Bistrița-Năsăud

Asociația Tinerilor Creștini Ortodocși Bistrița organizează în perioada 10-13  noiembrie 2016, la Centrul Misionar de Tineret din Sângeorz-Băi, o tabără de pregătire a voluntarilor pentru taberele viitoare. Evenimentul este intitulată Cu voluntariatul în tabere nu-i de joacă! Fii pregătit!, informează site-ul Radio Renașterea.

Tabăra se adresează tinerilor din Municipiul Bistrița, cu vârsta cuprinsă între 14 și 35 de ani și va cuprinde un program diversificat: ateliere, workshop-uri, team building, jocuri, sport, teatru și discuții.

Pe durata celor 4 zile de tabără, participanții vor avea ocazia să cunoască implicațiile și avantajele organizării unei tabere.  În urma informațiilor primite tinerii vor stii cum să coordoneze activitatea unui atelier, a unui grup, moderarea unei discuții, coordonarea de jocuri, precum și relaționarea cu participanții și cu ceilalți voluntari. De asemenea, tinerii vor  învăța și cum să facă un plan pentru o tabără comunitară.

Proiectul este cofinanțat din bugetul local al Municipiului Bistrița pe anul 2016, iar participanții vor primi diplomă de  voluntar de tabere recunoscută în toate asociațiile de tineret din Arhiepiscopia Vadului, Feleacului și Clujului.

Comentarii Facebook


Știri recente

PS Ignatie: De ce trăim stări de anxietate?

Preasfințitul Părinte Ignatie, Episcopul Hușilor, a oficiat duminică Sfânta Liturghie la Catedrala Mitropolitană din Sibiu. La predică, ierarhul explicat pasajul evanghelic Despre grijile vieții, accentuând modul simplu în care omul ar trebui se raporteze la…