Tabără de o zi în Parohia Holt

În Parohia Holt, comuna Letea Veche, jud. Bacău, a avut loc joi, 31 iulie 2014, o tabără de o zi, organizată de părintele paroh Iulian Adam, la care au participat 38 copii din localitate.

La eveniment au fost invitați ca animatori tineri din Parohia Holm – oraș Podu Iloaiei, jud. Iași, însoțiți de preotul paroh Dascălu Ionuț și de doamna preoteasă Dascălu Anca. Pe parcursul taberei, s-au desfășurat mai multe activități constând în jocuri de cunoaștere, de autocunoaștere, recreative, sportive, o drumeție prin pădure și cântece în acorduri de chitară, informează Ziarul Lumina, Ediția de Moldova.

Impresii de la organizatori și participanți

„Ne-am simțit minunat alături de părintele paroh Iulian, părintele Ionuț și de toți invitații care ne-au înfrumusețat ziua. Ne-am fi dorit ca această zi să nu se mai termine”, ne-a declarat unul dintre copiii participanți, Cosmin Șuștac.

„Copiii ne-au făcut să ne simțim ca acasă, între frați. Consider ziua de astăzi de bun augur, în sensul deschiderii unei perspective de înfrățire a parohiilor noastre și pe viitor” – preot Ionuț Dascălu, parohul din Holm.

„Mulțumim părintelui Ionuț și voluntarilor Parohiei Holm pentru că ne-au făcut să retrăim, prin bucuria acestor copii, momentele frumoase ale acestei vârste” – preot Iulian Adam, parohul comunității Holt.

Comentarii Facebook


Știri recente