Tabără de icoane pentru copii organizată de Parohia Ortodoxă „Sfânta Ana” din Târgu Mureş

Parohia Ortodoxă „Sfânta Ana” din Târgu Mureş în parteneriat cu Centrul Judeţean pentru Cultură Tradiţională şi Educaţie Artistică Mureş şi Centrul Cultural Catehetic„Sfântul Chiril al Ierusalimului” desfăşoară pe parcursul acestei săptămâni, 20-26 iulie 2015, Tabăra de icoane pentru copii, potrivit reintregirea.ro.

Activitatea a început la 20 iulie, de ora 17.00 la Centrul Catehetic„Sfântul Chiril al Ierusalimului” al parohiei ortodoxe „Sfânta Ana” din str. Pandurilor şi este coordonată de Prof. Călin Bogătean şi părintele Cătălin Maier, coordonatorul Centrului cultural-catehetic.

Acest centru se doreşte a fi în primul rând un loc de întâlnire pentru tineri, un loc în care aceştia să se poată exprima şi un loc în care cineva să îi asculte. Un spaţiu de desfăşurare pentru tinerii creştini, de a-şi prezenta frumuseţea şi energia spirituală specifice vârstei lor, un spaţiu în care să îşi petreacă într-un mod plăcut şi constructiv timpul liber.

Centrul catehetic este găzduit de Oficiul Parohial situat în curtea Bisericii Sfânta Ana. În cadrul acestuia, pe lângă întâlnirile catehetice, vizionările de filme şi documentare, audiţii muzicale şi pelerinaje, tinerii care participă la întâlniri, pot ei înşişi să propună şi să organizeze activităţi şi manifestări culturale şi religioase.

Comentarii Facebook


Știri recente