Tabără de iarnă NEPSIS în Franța

Aceasta va avea loc în perioada 27 decembrie 2011 – 2 ianuarie 2012, în stațiunea Chamonix, Franța, informează pagina www.episcopiaspanieiportugaliei.es., citată de „Ziarul Lumina”. Cei care doresc să participe se pot înscrie până pe 25 octombrie. Până în momentul de față, din cele 70 de locuri disponibile s-au ocupat mai mult de jumătate, fiind deschisă deja o listă cu rezerve la nivelul arhiepiscopiei.

Devenită deja o tradiție în rândul tinerilor din Mitropolia Europei Occidentale și Meridionale, tabăra de iarnă, numită și tabăra de schi, include un program divers. Pe lângă posibilitatea de a practica unul dintre cele mai iubite sporturi de iarnă, se organizează excursii pe munte, jocuri pe echipe, seri de discuții libere cu ierarhii și preoții participanți, dar în același timp tabăra este un bun prilej de a lega noi prietenii, de a dezvolta spiritul de echipă și de a învăța ce înseamnă autogospodărirea. Așa cum s-au obișnuit, tinerii își pregătesc singuri hrana zilnică, formându-se grupe prin rotație.

De asemenea, va fi un program de rugăciune și slujbe, iar având în vedere că perioada taberei va cuprinde sărbătorile de iarnă, la trecerea dintre ani se va oficia Sfânta Liturghie. Cazarea se va face la cabana ‘Le Chamoniard Volant’. Cei care doresc să se înscrie trebuie să trimită un mesaj pe adresa de e-mail: [email protected]

Comentarii Facebook


Știri recente