Tabără de iarnă la Mărișel

ASCOR filiala Cluj, în colaborare cu noua Asociație a Tinerilor Creștini Ortodocși Cluj, organizează în perioada 3-7 februarie 2014, tabără de iarnă la Mărișel, ediția a III-a. Iarna aceasta vor fi organizate două tabere: una pentru 30 de adolescenți cu vârsta între 13 și 18 ani și una pentru 20 de copii cu vârsta între 8 și 12 ani, informează „Ziarul Lumina”.

Tabăra va avea loc la cabanele de la Mărișel, unde sunt organizate și taberele de vară. Transportul și masa va fi în comun, iar cazarea, și programul va fi diferit. Astfel, adolescenții vor fi cazați într-o cabană, iar copiii în altă cabană.

Programul taberei este activ și include, așa cum s-a realizat în ultimii zece ani de tabere, discuții tematice, discuții pe grupuri de vârstă, ateliere, jocuri, cântece la chitară, seara talentelor, rugăciunea de dimineață și seară, jocuri de exterior, sport, „marele joc”. Nu în ultimul rând, participanții vor avea posibilitatea de a merge și la săniuș, pe pârtie urmând să fie serviți cu plăcinte.

Preotul care va însoți copiii și adolescenții este Adrian Sântiuan, care vine de mai mulți ani în taberele de tineret organizate în cadrul Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului și Clujului.

Comentarii Facebook


Știri recente