Tabără de formare la Mănăstirea Putna

La Mănăstirea Putna a avut loc în perioada 28.03.2016 – 01.04.2016 o tabără de formare a voluntarilor pentru taberele de vară din Episcopia Ortodoxă Română a Italiei, informează site-ul oficial al Eparhiei. Tabăra a fost organizată cu binecuvântarea Preasfinţitului Părinte Siluan, Episcopul Ortodox Român al Italiei, sub atenta coordonare a Pr. Doru Vasile Gârboan,  Consilier pentru Tineret în cadrul Eparhiei Italiei.
La această tabără au participat 16 adolescenți majori, din mai multe zone a Italiei, care au fost selectați de către protoierei sau responsabilii de tineret la nivel de protopopiat. În cadrul acestei tabere de tip Team Building, tinerii şi-au dezvoltat  aptitudinile de lucru în echipa de voluntari ale parohiilor sau protopopiatelor, pentru activitățile de catehizare parohială sau pentru sprijinirea organizării taberelor de vară din Episcopia Italiei.

 

 

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns


Știri recente

Catedrală Naţională şi lucrare socială – Sinteza activităților Bisericii Ortodoxe Române în anul 2018

În cadrul ședinței anuale a Consiliului Național Bisericesc din 19 februarie 2019, Preafericitul Părinte Patriarh Daniel a prezentat raportul-sinteză privind activitățile din Patriarhia Română în 2018 intitulat „Catedrală Naţională şi lucrare socială”. Catedrală Naţională şi…