Tabără de creație Hristos pe înțelesul tuturor

În săptămâna 20-25 august, copiii din parohia Cetatea Fetei (Florești) vor participa la o tabără de creație intitulată Hristos pe înțelesul tuturor, în cadrul căreia se vor organiza lecții de pictură, de teatru, de muzică, dar și concursuri pe teme biblice.

Mai multe amănunte despre această tabăra a oferit pentru Radio Renasterea părintele Decebal Gorea, preot slujitor la biserica din Cetatea Fetei: „Tabăra va cuprinde patru ateliere de lucru. Un prim atelier va include teatru religios, un program de poezie, dar și un atelier de muzică bisericească, în care vor fi pregătite și pricesne. Un alt atelier este dedicat picturii bisericești, în cadrul căruia vor fi abordate două tehnici de pictare: pe sticlă și pe carton. De acest atelier se vor ocupa chiar pictori iconari de profesie. Vom face apoi un atelier de cursuri de religie. Va fi și un atelier biblic, în cadrul căruia vor fi concursuri pe teme legate de personaje biblice, întâmplări din Vechiul și noul Testament”.

Tabăra „Hristos pe înțelesul tuturor” se afla la cea de-a doua ediție și în acest an se va desfășura în perioada 20-25 august, în incinta grădiniței de pe bulevardul Cetatea Fetei, Florești’.

Comentarii Facebook


Știri recente