Tabăra de creație de la Mănăstirea Sf. Ioan Rusul, la final

Tabăra de creație de la Mănăstirea giurgiuveană Sf. Ioan Rusul s-a încheiat vineri, 1 august, după săvârșirea Sfintei Liturghii în biserica mănăstirii.

În cadrul Taberei au fost organizate mai multe activități culturale, educative, dar și recreative, potrivit episcopiagiurgiului.ro. Astfel, miercuri, 30 iulie, tinerii au participat la un atelier de pictura chiar în incinta Muzeului de Istorie „Teoharii Antonescu” din Giurgiu, îndrumați de Doamna muzeograf Petra Serbanescu, dupa ce în prealabil au vizitat muzeul.

Apoi, participanții au fost la Schitul „Sfantul Ier. Nicolae”, Catedrala Episcopala, Mănăstirea „Sfantul Mare Mucenic Gheorghe”, Muzeul Poliției de Frontiera, Muzeul Centrului Eparhial și Centrul pentru copii si tineret „Sfantul Ioan Valahul”, dar și la Școala de muzică Victor Karpis.

Cea de-a patra zi a taberei a continuat joi, 31 iulie, când elevii participanti au făcut drumeții în pădurea de la Bălănoaia și au desfășurat diverse activitati recreative în locația „Tabara Stejarul”.

Tabăra a fost organizată cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Ambrozie, Episcopul Giurgiului, de către Sectorul Învătământ al Eparhiei în perioada 28 iulie-1 august.

Comentarii Facebook


Știri recente