Tabără creștină pentru adolescenți, la Asociația „Sf. Voievod Ștefan cel Mare – Hârja”

Ȋn perioada 17-23 iulie 2017 tineri de la Centrul de zi Sf. Dionisie Exiguul din cadrul Asociației Sf. Voievod Ștefan cel Mare – Hârja și mai mulți adolescenți cu vârstele cuprinse între 14 -18 ani din cadrul Asociației Oastea Domnului au participat la Tabăra de vară cu tema Munca şi lenea.

Scopul taberei a fost acela de a trezi constiinţa adolescenţilor la o viaţă organizată, ȋnvăţandu-i să pună ȋn aplicare un plan de creştere sănătoasă atât pe plan trupesc, dar mai ales pe plan duhovnicesc, cu responsabilitate şi asumare.

Pentru o mai bună înţelegere şi desfăşurare a programului, tema  taberei a fost împărţită ȋn 3 lecţii, informează site-ul oficial al Eparhiei Romanului şi Bacăului.

Sub atenta ȋndrumare a Pr. Ilarion Mâță şi a Ierom. Pimen, cei 54 de adolescenţi prezenţi ȋn tabără au petrecut 6 zile minunate ȋncărcate de emoţie, bucurie, prietenie şi ȋnvăţătură sănătoasă.

Tabăra a fost ȋncununată de participarea copiilor ȋn fiecare dimineaţă la Sfânta Liturghie, iar la finalul acesteia au fost ȋmpărtăşiţi cu Trupul şi Sângele Domnului.

La despărţire s-a organizat o festivitate de premiere, oferindu-se tuturor diplome şi cărţi pentru participare, dar şi câteva premii speciale oferite copiilor care s-au remarcat prin aportul şi munca lor la frumoasa desfăşurare a taberei.

Pe parcursul taberei, copiii au încântat bătrânii din așezământ aducând zâmbetul și bucuria în sufletul lor.

Comentarii Facebook


Știri recente