Susține viața, spune nu avortului! Marșul pentru viață

Suntem o țară creștină cu oameni și locuri frumoase, codași în ceea ce privește modernizarea și nivelul de trai, dar fruntași în ceea ce privește rata avortului. România este, conform celor mai recente statistici, unica țară în care numărul avorturilor oficiale, în perioada 1958-2012, depășește numărul locuitorilor în viață.

Avortul nu este o soluție, avortul este crimă! Acesta este mesajul pe care mai multe asociații și fundații ale societății civile, în colaborare cu instituții și comunități religioase îl transmit an de an, în toată lumea, prin organizarea Marșului pentru viață. În România, evenimentul, aflat la cea de-a patra ediție, se va desfășura în Capitală și în alte 26 de orașe, la sfârșitul acestei săptămâni.

După cum informează TRINITAS TV, tema din acest an a Marșului pentru viață este „Adopția, o alegere nobilă „. În Capitală, evenimentul se va desfășura sâmbătă, 22 martie, și este organizat de Asociația „Studenți pentru viață”.

Sub genericul „Săptămâna pentru Viață!”, zilele acestea vor fi organizate și alte evenimente care au ca principal scop protejarea vieții copiilor începând de la concepție, precum și sprijinirea familiei.

În București, Marșul pentru viață se va desfășura începând cu ora 14.00, pe traseul Piața Unirii – Parcul Tineretului, intrarea Șincai. Detalii despre programul din întreaga țară se găsesc pe pagina marsulpentruviata.ro.

Spune NU Avortului! Un creștin adevărat nu-și ucide propriul copil!

Comentarii Facebook


Știri recente