Suedia: Marșul bicicletelor „Pedalând pentru viață” este susţinut de Episcopul Europei de Nord

Tineri ortodocși români și scandinavi din Suedia, Danemarca și Norvegia vor participa duminică, alături de Episcopul Macarie, la o acțiune caritabilă, intitulată „Pedalând pentru viață”.

Acţiunea este organizată de Centrul pentru tineret “Sfântul Voievod Ștefan cel Mare” (C.T.S.M) al Episcopiei Ortodoxe Române a Europei de Nord.

Sfânta Liturghie

Manifestările debutează la ora 10:30 cu Sfânta Liturghie în biserica parohiei ortodoxe române din Göteborg, unde după slujbă tinerii se vor ruga înaintea icoanei Maicii Domnului Potirul Nesecat pentru călăuzire.

Începând cu ora 13:30, în complexul de agrement Slottsskogen din oraș, ce cuprinde rezervația naturală cu același nume, tinerii membri ai CTSM vor participa la acțiunea caritabilă „Pedalând pentru viață”.

Scopul proiectului

Scopul acestui marș al bicicletelor este, pentru fiecare kilometru pedalat, să fie donată o anumită sumă de bani copiilor orfani din Copșa Mică – România, pe care Episcopia îi susține în cadrul mai multor proiecte filantropice.

Foto Credit: Pressalert

Comentarii Facebook


Știri recente

Biserica Icoanei a fost sfințită | FOTO

Biserica Icoanei a fost resfințită duminică, 22 mai 2022, după ample lucrări de restaurare. Slujba de târnosire și Sfânta Liturghie au fost oficiate de Preasfințitul Părinte Varlaam Ploieșteanul, Episcop vicar patriarhal. La finalul slujbei, Preafericitul…