Suceava | Preotul Mihai Negrea a trecut la cele veşnice. Peste 100 copii îi sunt recunoscători pentru binele primit

Părintele Mihai Negrea de la Mănăstirea Podu Coşnei a trecut la cele veşnice marţi noapte, 24 ianuarie 2017, la vârsta de 65 ani. El s-a făcut remarcat prin faptul că a avut grijă de peste o sută de copii orfani sau abandonaţi de părinţi, informează monitorulsv.ro.

Din 2006, de când a venit să slujească la Mănăstirea Podu Coşnei, situată la intrarea în comuna Poiana Stampei, Părintele Mihai Negrea şi-a dedicat viaţa copiilor care aveau nevoie de adăpost, hrană şi educaţie. Cu sacrificii şi ajutor, Părintele Mihai Negrea a dat o şansă copiilor abandonaţi de familie, găsiţi de poliţie sau jandarmi pe străzi şi pe care nu-i ajută nimeni sau aflaţi în situaţii critice prin diverse părţi ale judeţului.

La Podu Coşnei copiii au găsit condiţii decente de viaţă, unde s-au format ca oameni şi au devenit utili societăţii, unii dintre ei urmând şi cursuri universitare după terminarea liceului.

În anul 2013, la a doua ediţie a Galei Top 10 Suceveni organizată de Cotidianul Monitorul de Suceava, Preotul Mihail Negrea s-a numărat printre cei 10 suceveni de top şi a primit şi premiul publicului, după ce fiecare invitat prezent la eveniment şi-a exprimat opţiunea pentru unul dintre cei zece nominalizaţi în Top 10 Suceveni.

Comentarii Facebook


Știri recente