SUA | Olimpiada de religie ajunge la a opta ediție

Mitropolia Ortodoxă Română a celor două Americi oraganizează a opta ediţie a olimpiadei de religie din această eparhie. Concursul se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 8 și 18 ani.

Etapa parohială se va desfășura în 2 aprilie 2017 – Duminica a cincea din Postul Mare. A doua etapă, cea mitropolitană, va avea loc în Duminica a cincea după Paști, 14 mai 2017.

Tema olimpiadei de religie din acest an va fi: Rolul modelelor spirituale. Sfințenia – împlinirea omului. Tematica este constituită din programa analitică pentru Școlile parohiale și structurată pe două categorii de vârstă: 8-12 și 13-18 ani.

Premiile I la etapa mitropolitană vor fi răsplătite prin participarea gratuită în tabăra de vară din  Allegan, Michigan.

Mai multe informații despre tematica și locul desfăşurării olimpiadei sunt disponibile pe site-ul oficial al Mitropoliei Ortodoxe Române a celor două Americi.

Comentarii Facebook


Știri recente

Episcopia Canadei: Conferințele Postului Mare, online

Episcopia Ortodoxă Română a Canadei vă invită la seria de întâlniri duhovnicești „Conferințele Postului Mare 2021 – «Prin ușile pocăinței spre bucuria Învierii»”. Întâlnirile vor fi transmise online (via Zoom/Facebook) în primele cinci duminici ale…