Studenții pentru viață te invită să ajuți 11 familii aflate în dificultate la început de an școlar

Asociația Studenți pentru viață (SPV) a lansat sâmbătă Campania „Împreună ne pregătim pentru școală” prin care invită la solidarizare în sprijinirea unor familii aflate în situații dificile la începutul acestui an școlar.

Studenții aduc în atenție 11 povești în care descriu problemele cu care se confruntă 11 familii și ajutorul de care au nevoie. Este vorba de cazuri care se află în atenția Centrului de consiliere ,,Sf. Alexandra Împărăteasa”.

„Sunt familii care trec prin situații de criză și au nevoie de speranță, dragoste și încredere”, anunță SPV.

Cum puteți ajuta?

Campania se desfășoară pe Facebook. După alegerea unei povești, trebuie să completați un formular cu datele de contact și numărul cazului ales.

Următorul pas este trimiterea coletelor pentru cazul ales la adresa Centrului de consiliere pentru copii și părinți ,,Sf. Alexandra Împărăteasa” – în intervalul orar 9-17 până la data de 12 septembrie (inclusiv).


Pentru nelămuriri puteți contacta SPV pe pagina de Facebook sau apela numărul de telefon 0748.885.055.

Pentru un caz pot contribui mai multe persoane. Toate informațiile sunt confidențiale.

Foto credit: Getty images

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns


Știri recente

Romfilatelia a lansat emisiunea poştală Crăciun 2019

Romfilatelia a introdus în circulaţie săptămâna trecută emisiunea de mărci poştale Crăciun 2019. Pe cele două timbre ale emisiunii sunt ilustrate imagini din manuscrisul Imnul Acatist al Maicii Domnului din colecția Bibliotecii Academiei Române, reprezentând miniaturile „Nașterea Domnului” și „Steaua Magilor”.…