Studenții gălățeni organizează un cros caritabil la 30 de ani de când Sf. Andrei a fost ales ocrotitor al municipiului

Mai multe asociații studențești din Galați organizează sâmbătă un cros caritabil pentru doi colegi de-ai lor. Înscrierile se fac până la startul crosului.

Crosul se va desfășura între orele 10:30 și 12:30 pe un traseu de aproximativ 3000 de metri pe Strada Domnească din municipiu. Startul va fi la intersecția Străzii Navelor cu Strada Domnească și sosirea la Muzeul Istoriei Culturii și Spiritualității Creștine de la Dunărea de Jos , unde se va încheia evenimentul cu premierea participanților.

Cei care doresc să se înscrie la activitate o pot face online sau la punctul de start în ziua crosului. Vârsta minimă de participare este de 16 ani.

Crosul marchează 30 de ani de când Sfântul Apostol Andrei a fost ales ocrotitor al Galațiului.

Evenimentul este organizat de ASCOR și Liga Studenților din Galați împreună cu Arhiepiscopia Dunării de Jos și cu alte instituții de învățământ și ordine publică.

Participanții trebuie să fie la punctul de plecare din zona Spicului la ora 10:00 pentru a primi numerele de concurs.

Asociația pentru Salvare, Recuperare și Ajutor Umanitar (SRAU Galați) și Asociația pentru Instruire în Situații de Urgență (UVSAR Galați) va asigura asistența medicală pe toată durata evenimentului.

Afișul evenimentului

Sursă foto: coachmag.co.uk

Comentarii Facebook


Știri recente