„Stihuri și cântări”, la a VII-a ediție

Asociația Părinți pentru Ora de Religie din Sectorul 3 al Capitalei a susținut, duminică seară, 15 noiembrie 2015, a șaptea ediție a spectacolului-eveniment, intitulat Stihuri și Cântări. Magda Catone, Ana Calciu și Tomi Cristin, cunoscuți actori de la Teatrul Național din București, alături de copiii de excepție ai Parohiei Sfântul Ioan Botezătorul – Dristor au prezentat un program de poezii și cântece religioase, informează TRINITAS TV.

Evenimentul a fost găzduit de BisericaSfințiiApostoli Petru și Paveldin Protoieria Sector 3 Capitală.

„De fiecare dată când suntem primiţi într-o biserică cu acest eveniment mi se pare că întâlnesc o căldură cum nu am mai întâlnit în altă parte şi îmi dau seama că această căldură şi acest suflet românesc este peste tot şi că nu trebuie să ne facem griji. Întâlnesc şi tineri şi bătrâni, oameni de toate vârstele şi de toate profesiile care sunt deschişi spre noi, spre arta noastră, spre mărturisirea noastră ortodoxă şi lucrul acesta îmi dă o bucurie”, a mărturisit actorul Tomi Cristin.

În cadrul evenimentului a fost lansată și o carte de versuri creștine pentru copii. Volumul intitulat -L slăvim pe Dumnezeu împreună, a profesorului Petru-Demetru Popescu, a apărut recent la Editura Basilica a Patriarhiei Române.

„Astăzi am dorit să facem şi lansarea de carte a profesorului Petru-Demetru Popescu. Este cunoscut de enoriaşii parohiei din copilărie de când citeam cărţile dumnealui de istorie, dar este cunoscut şi pentru faptul că a venit de mai multe ori în parohia noastră la întâlniri cu tinerii, la cateheze şi este iubit de tinerii parohiei”, a menţionat Pr. Protopop Florin Nectarie Busuioc de la Protopopiatul Sector 3 Capitală.

La spectacolul-eveniment Stihuri și Cântări au fost prezenți, alături de enoriași ai Parohiei din cartierul bucureștean Dristor, elevi, părinți, studenți și profesori de Religie.

Evenimentul s-a realizat cu sprijinul substanțial al Parohiei Sfântul Ioan Botezătorul– Dristor și al Protoieriei Sector 3 Capitală.

Comentarii Facebook


Știri recente