STB emite abonamente gratuite pentru elevi începând cu data de 11 februarie

Societatea de Transport București (STB) va emite, începând de luni, 11 februarie 2019, abonamente gratuite pentru elevi.

Abonamentele cu reducere 100% se vor elibera la centrele de emitere și încărcare carduri STB SA pe baza carnetului de elev vizat pe anul în curs, precum și cartea de identitate – în cazul elevilor cu vârsta de peste 14 ani, informează STB pe pagina oficială de Facebook.

Pentru elevii claselor pregătitoare și cu vârsta de până la 14 ani, abonamentele se eliberează în baza carnetului de elev și a unei copii după certificatul de naștere.

Elevii care frecventează o unitate de învăţământ din Bucureşti, beneficiază de abonament lunar urban general cu reducere 100%, indiferent de domiciliu şi indiferent de forma de învăţământ (curs de zi, frecvenţă redusă).

De prevederile actelor legislative menționate beneficiază numai elevii din învăţământul acreditat/ autorizat, primar, gimnazial, liceal şi profesional, cu vârsta până la 18 ani sau până la finalizarea studiilor liceale / profesionale.

Abonamentele cu reducere / gratuitate nu sunt valabile pe liniile expres și pe liniile speciale.

Recent, STB a anunțat înființarea, de la 1 februarie 2019, a 9 noi linii regionale.

Foto credit: Mediafax

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns


Știri recente