Stadiul lucrărilor la Catedrala Mântuirii Neamului

Aproximativ 300 de muncitori lucrează acum pe Șantierul Catedralei Mântuirii Neamului, unde se realizează toate tipurile de lucrări necesare în această perioadă. Dulgherii execută deja mai multe tipuri de cofrajele, iar fierarii montează armătura de deasupra fundației.

Mai multe informații a oferit pentru TRINITAS TV, dl. ing. Gabriel Năstase, responsabil tehnic cu execuția: „Se toarnă beton aproape în fiecare zi, atât la placa inferioară, cât și în grinzile principale de la radier. Deja, am început și cofrajul metalic pentru zona de pereți. De asemenea, ca parte de armare pentru zona care se ridică de la 16,05, au început montatul mustăților pentru pereții de compartimentare”.

Cei care doresc să afle mai multe informații dar și cum pot contribui la realizarea lucrărilor pentru noua Catedrală patriarhală pot consulta site-ul www.catedralaneamului.ro.

Comentarii Facebook


Știri recente

Premianții concursului național catehetic au ajuns la București: „Să rămâneți în suflet copii toată viața”, le-a urat PS Varlaam

Preasfințitul Părinte Varlaam Ploieșteanul s-a întâlnit vineri cu câștigătorii Concursului Național Catehetic. „Să rămâneți în suflet copii toată viața”, le-a urat în încheierea discursului Episcopul vicar patriarhal. Întâlnirea a avut loc la Centrul de Formare…