Spune-ne când a fost oficiată pentru prima dată Sfânta Liturghie la Catedrala Mântuirii Neamului și poți câștiga o Biblie

Agenția de știri Basilica organizează, în contextul Anului omagial al educaţiei religioase a tineretului creştin ortodox şi al Anului comemorativ al Sfântului Ierarh Martir Antim Ivireanul şi al tipografilor bisericeşti, un concurs intitulat sugestiv Cuvântul lui Dumnezeu pentru tineri (#CuvântulLuiDumnezeuPtTineri).

Competiția are drept motto cuvintele Mântuitorului Iisus Hristos: „Cercetaţi Scripturile, că socotiţi că în ele aveţi viaţă veşnică. Şi acelea sunt care mărturisesc despre Mine” (Ioan 5, 39).

Perioada de desfășurare este 12 septembrie – 26 decembrie 2016 și se adresează tinerilor între 15 – 35 de ani inclusiv, din România și Republica Moldova.

În fiecare zi de luni pe site-ul www.basilica.ro va fi adresată o întrebare cu privire la evenimente sau teme legate de viaţa Bisericii etc. şi care va fi publicată la secțiunea Concurs. Pentru a câștiga premiul trebuie să răspundeți corect prin introducerea unui comentariu la articolul care anunță concursul.

Pentru etapa din această săptămână trebuie să răspundeţi corect printr-un comentariu la acest articol până duminică, 18 septembrie 2016, orele 23:59.

Premiul constă în oferirea unei Biblii cu fermoar, cea mai nouă ediție sinodală, și va fi acordat în urma unei trageri la sorți printr-un serviciu online dedicat.

Concursul va fi mediatizat și pe pagina oficială de facebook a Agenției de știri Basilica (facebook.com/basilica.ro).

Regulamentul poate fi consultat mai jos.

Regulament Concurs

Comentarii Facebook

Comentarii recente
 1. Buna ziua! Prima Sfanta Liturghie la Catedrala Mantuirii Neamului a fost savarsita in data de 4 septembrie 2016. Evenimentul a fost prilejuit de Intalnirea Tinerilor Ortodocsi din întreaga lume.

  PS: Felicitari pentru initiativa, sunt un consumator de presa religioasă si in mod responsabil va urez succes!

 2. Prima Sfântă Liturghie la Catedrala Mântuirii Neamului a fost săvârșită pe data de 4 septembrie 2016 de catre parintele patriarh!

 3. Prima Sfântă Liturghie oficiată la Catedrala Mânturii Neamului a avut loc duminică, 4 septembrie in cadrul Întalnirii Tinerilor Ortodocși din Toată Lumea.

 4. Prima Sfântă Liturghie la Catedrala Mântuirii Neamului a fost săvârșită pe data de 4 septembrie 2016

 5. Bună ziua. Pe 4 septembrie 2016 a fost oficiată prima Sfântă Liturghie la Catedrala Mântuirii Neamului.

 6. In data de 4 septembrie 2016 a fost oficiata prima Sfanta Liturghie la Catedrala Mantuirii Neamului.

 7. Bună ziua. Pe 4 septembrie 2016 a fost oficiată prima Sfântă Liturghie la Catedrala Mântuirii Neamului.

 8. Prima Sfântă Liturghie săvârșită la Catedrala Mântuirii Neamului a fost în data de 04.09.2016, cu prilejul ito2016.

 9. Buna ziua! Cu ocazia Intalnirii Tinerilor Ortodocsi din toata lumea organizata anul acesta in Bucuresti, duminica – 4 Septembrie 2016 a fost organizata prima Sfanta Liturgie in curtea Catedralei Mantuirii Neamului.
  Va multumesc si la cat mai multe initiative de genul!

 10. Sf. Liturghie a fost oficiata pentru prima data la Catedrala Mantuirii Neamului in data de 4 septembrie 2016.

 11. Prima Sfanta Liturghie la Catedrala Mantuirii Neamului a fost oficiata de catre Preafericitul Parinte Patriarh Daniel , impreuna cu un sobor de ierarhi si preoti alaturi de toti tinerii ortodocsi din toata lumea, in cadrul ITO 2016, in data de 04 septembrie 2016.

  Doamne ajuta!

 12. Prima sfanta liturghie la Catedrala mantuirii neamului a fost oficiata in ziua de 4 septembrie 2016 cu prilejul evenimentelor dedicate intalnirii internationale a tineretului crestin ortodox care a avut loc la Bucuresti intre 1-4 septembrie.

 13. Prima Sfântă Liturghie la Catedrala Mântuirii Neamului a fost săvârșită pe data de 4 septembrie 2016!

 14. Sfânta Sfântă Liturghie oficiată în Catedrala Mântuirii Neamului a avut loc duminică în data de 4 septembrie 2016, în cadrul Întâlniri Tinerilor Ortodocși din Întreaga Lume

 15. Prima Sfanta Liturghie savarsita la Catedrala Nationala a fost in data de 04.09.2016 de catre PF Daniel.

 16. Prima Sfântă Liturghie la Catedrala Mântuirii Neamului a fost oficiată în data de 04 septembrie 2016

 17. Duminica – 4 Septembrie 2016 a fost organizata prima Sfanta Liturgie la Catedrala Mantuirii Neamului.

 18. Prima Sfântă Liturghie a fost oficiată duminică, 4 septembrie de către Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române împreună cu un sobor arhieresc şi preoțesc alături de mii de inimi tinere. Aceasta a marcat sfârşitul frumosului congres ortodox desfăşurat la Bucureşti în perioada 1-4 septembrie la care am avut onoarea să particip.

 19. Prima Sfântă Liturghie la Catedrala Mântuirii Neamului a fost săvârșită pe data de 4 septembrie 2016.

 20. Prima Sfanta Liturghie savarsita la Catedrala Mantuirii Neamului a fost savarsita de catre PreaFericitul Parinte Patriarh Daniel, duminica 4 septembrie 2016.

 21. Doamne ajuta! Prima Sfanta Liturghie de la Catedrala Mantuirii Neamului a fost oficiata in data de 04 septembrie 2016.

 22. Prima Sfânta Liturghie la Catedrala Mântuirii Neamului a fost oficiată în data de 4 septembrie 2016 cu ocazia ITO 2016.

 23. Intalnirea Tinerilor Ortodocsi din toata lumea a atins punctul culminant in ziua de 4 septembrie 2016 cand P.F. Daniel patriarhul Romaniei a savarsit alaturi de un sobor de ierarhi, preoti si diaconi prima Dumnezeiasca Liturghie in zona din fata Catedralei Nationale !!!

 24. Doamne ajută! Prima Sfântă Liturghie a fost oficiată pentru prima data la Catedrala Mântuirii Neamului la data de 4 septembrie 2016, cu ocazia „Întâlnirii tinerilor ortodocşi din toată lumea”, unde am avut ocazia de a participa cu mare bucurie!

 25. Prima sfantă Liturghie oficiată la Catedrala Mantuirii Neamului a fost oficiata pe data de 4 septembrie 2016 de către Preafericitul Părinte Patriarh Daniel împreună cu un sobor de arhierei, preoți și diaconi ,cu ocazia Întalnirii Tinerilor Ortodocși din toată lumea (1-4 septembrie 2016).

 26. Prima Sfanta Liturghie a avut loc la Catedrala Mantuirii Neamului in data de 4 spetembrie 2016 cu ocazia intalnirii tinerilor ortodocsi din toata lumea

 27. În Duminica a XI-a după Rusalii, pe 4 Septembrie 2016, a fost oficiată pentru prima dată Sfânta Liturghie la Catedrala Mântuirii Neamului.

 28. Prima Sfânta Liturghie ce a avut loc la Catedrala Mantuirii Neamului a fost oficiata pentru prima data pe 4 septembrie 2016, cu ocazia Intalnirii Tinerilor Ortodocsi din Toata Lumea (ITO) de la Bucuresti.

 29. Prima Sfanta si dumnezeiasca liturghie la catedrala mantuirii neamului a fost oficiata in data de 4 septembrie,anul mantuirii 2016.

 30. Prima Sfânta Liturghie ce a avut loc la Catedrala Mantuirii Neamului a fost oficiata pentru prima data pe 4 septembrie 2016, cu ocazia Intalnirii Tinerilor Ortodocsi din Toata Lumea (ITO) de la Bucuresti.

 31. Prima Sfântă Liturghie săvârșită la Catedrala Mântuirii Neamului a fost in săvârșită in Duminica a 11-a după Rusalii pe data de 4 Septembrie 2016 | Sper din Suflet sa am parte de o bucurie câștiga o Biblie! Doamne Ajuta tuturor!

 32. Prima Slujba oficiata la Catedrala Mantuirii
  Neamului din Bucuresti a fost in data de 4 septembrie 2016 in cadrul Intalniri tinerilor ortodocsi.

 33. Prima Sfanta Liturghie oficiata la Catedrala Mantuirii Neamului a avut loc pe 4 septembrie 2016.

 34. Duminica, 4 septembrie 2016! Foarte minunat si reusit! Felicitati tuturor, in mod special Preafericitului Parinte Daniel!

 35. Doamne ajută! Preafericitul Părinte Daniel, a oficiat prima Sfânta Liturghie la Catedrala Mântuirii Neamului, duminică, în data de 04 septembrie 2016, înconjurat de mii de tineri ortodocși din lumea întreagă!

 36. În duminica a XI-a după Rusalii (04 Septembrie 2016), Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, a oficiat prima Sfântă Liturghie la șantierul Catedralei Mântuirii Neamului, pe o scenă special amenajată, înconjurat de mii de tineri și credincioși!

 37. Prima Sfanta Liturghie a fost savarsita pe data de 04.09.2016 , in Catedrala Mantuirii Neamului .

 38. Prima Sfânta Liturghie a fost oficiată de Preafericitul Părinte Patriarh Danieli în ultima zi a Întâlnirii Tinerilor Ortodocşi din toată lumea duminică 4 septembrie Anul Mântuirii 2016, an dedicat de către cea mai înmaltă autoritate aBisericii Ortodoxe Române ca Anul Educaţiri religioase a tineretului în Patriarhia Română precum şi Anul marilor tipograrafi bisericeşti.

 39. Prima Liturghie la Catedrala Națională a fost Duminică, 4 septembrie 2016, pentru tinerii ortodocşi din toată lumea. Un minunat prilej pentru a da valoare Catedralei şi misiunii cu tinerii în Anul Omagial.

 40. Prima Sfântă Liturghie la Catedrala Mântuirii Neamului a fost săvârșită duminică, 4 septembrie 2016, moment la care au participat și tinerii prezenți la Întâlnirea Tinerilor Ortodocși din toată lumea ce se desfășura în acele zile.

 41. Doamne ajuta! Prima sfântă liturghie la Catedrala Mântuirii a fost oficiata in ziua de 4 septembrie 2016.

 42. Prima Sfanta Liturghie la Catedrala Mantuirii Neamului a fost savarsita in data de 4 septembrie 2016. Evenimentul a fost prilejuit de Intalnirea Tinerilor Ortodocsi din întreaga lume.

 43. Sfântă Liturghie a fost oficiata pentru prima data la Catedrala Mântuirii Neamului pe data de 04 septembrie 2016 oficiata de Preafericitul Părinte Patriarh Daniel, înconjurat de un sobor de ierarhi, preoți si diaconi.

 44. Prima Sfanta Liturghie la Catedrala Mantuirii Neamului a fost savarsita in data de 4 septembrie 2016. Evenimentul a avut loc cu ocazia Intalnirii Tinerilor Ortodocsi din întreaga lume.

 45. Sfânta Liturghie a fost oficiată la Catedrala Mântuirii Neamului pentru prima dată în data de 4 septembrie 2016.

 46. Prima Sfanta Liturghie la Catedrala Mantuirii Neamului a fost oficiata in data de 04.09.2016. Evenimentul a fost prilejuit de Intalnirea Tinerilor Ortodocsi din întreaga lume.

 47. Prima Sfanta Liturghie a fost oficiata pentru prima data la Catedrala Mantuirii Neamului pe data de 04.09.2016, cand tinerii ortodocşi s-au intalnit la Bucuresti.

 48. Sfânta Liturghie a fost săvârșită pentru prima data la Catedrala Mântuirii Neamului în data de 4 septembrie 2016,cu prilejul oferit de desfășurarea ITO 2016.

 49. Prima Sfântă Liturghie a fost oficiată la Catedrala Mântuirii Neamului în data de 4 septembrie 2016. La acest eveniment au participat 4500 de tineri, participanți ai Întâlnirii Tinerilor Ortodocși din toată lumea, dar și enoriași din București.

 50. Prima Sfântă Liturghie la Catedrala Mantuirii Neamului – Catedrala Națională, a fost săvârșită în ziua de Duminică – 04.09.2016, cu prilejul Întâlnirii Tinerilor Ortodocși. Doamne ajută!

 51. Prima Sfanta liturghie a fost savarsita in data de 4 septembrie 2016, pe esplanada din fata catedralei Mantuirii Neamului.

 52. Cu ajutorul lui Dumnezeu și prin puterea de grijă a Preafericitul părinte patriarh Daniel in Duminica a XI a după Rusalii a fost săvârșită prima Sfânta liturghie de un sobor de ierahi ai bisericii ortodoxe române si delegați din alte țări ortodoxe surori înconjurat de un frumos sobor de preoți și diaconi.
  Acesta a fost săvârșită în proximitatea catedralei mântuirii neamului cu ocazia încheierii intalniri tinerilor ortodocși din toată lumea, iar răspunsurile liturgice au fost date de coral Nicolaie Lungu dirijată de Pr.Stelian Ionașcu.

 53. Prima Sf. Liturghie la Catedrala Mîntuirii Neamului a fost săvârșită la data de 04 septembrie 2016 la ITO 2016

 54. Cu prilejul ITO, duminica – 4 Septembrie 2016, a fost organizata prima Sfanta Liturgie la Catedrala Mantuirii Neamului.

Lasă un răspuns


Știri recente