Sprijiniţi construirea Catedralei Mântuirii Neamului

Pe şantierul Catedralei Mântuirii Neamului lucrările continuă, în condiţiile specifice perioadei reci, de iarnă. Muncitorii execută, în schimburi, lucrările necesare.

Credincioşii de pretutindeni pot ajuta la continuarea construirii celui mai important lăcaş de cult al românilor ridicat în timpurile noastre. La fiecare biserică din Patriarhia Română se găseşte noul afiş care înfăţişează grafic etapele de construire ale Catedralei Mântuirii Neamului. De asemenea, sunt evidenţiate modalităţile prin care se poate dona:

Direct la orice unitate de cult din cadrul Bisericii Ortodoxe Române – urmând a se primi chitanţă personalizată, cu însemnele Patriarhiei şi imaginea viitoarei catedrale.

Prin depunere de numerar sau virament bancar în următoarele conturi ale Patriarhiei Române:

Cont BCR (lei): RO53 RNCB 0075 0048 9503 0109 Sucursala Sector 4, Bucureşti

Cont BCR (EUR): RO96 RNCB 0075 0048 9503 0111 Sucursala Sector 4, Bucureşti

Cont BCR (USD): RO26 RNCB 0075 0048 9503 0110 Sucursala Sector 4, Bucureşti

Prin trimiterea unui SMS în valoare de 2 euro (nu se aplică TVA) la numărul 857 valabil în reţelele de telefonie mobilă Vodafone, Orange şi Telekom.

De asemenea, se poate dona online, pe pagina de internet www.construimcatedrala.ro

Atenţie! Patriarhia Română nu colectează fonduri pentru construirea Catedralei Mântuirii Neamului prin nicio altă metodă decât cele prezentate în acest afiş, care poate fi găsit în locaşurile de cult.

Comentarii Facebook


Știri recente