Sprijin semnificativ de la o parohie din Brăila pentru persoanele asistate în Adăpostul de noapte din municipiu

Persoanele asistate în cadrul Adăpostului de noapte din Brăila au primit joi, 17 februarie, daruri din partea Parohiei „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil” din același municipiu. Ajutorul oferit a constat în articole vestimentare, produse de igienă și o masă caldă.

Activitatea social-filantropică a fost organizată în urma unei consultări cu reprezentanții instituției de ajutor social, fiind achiziționate pijamale, bluze și pantaloni de corp, căciuli, mănuși, încălțăminte, pături, cearceafuri de pat, fețe de pernă, lenjerii de pat, aparate de ras, periuțe de dinți și detergent pentru rufe.

Întrucât, în cadrul Adăpostului de noapte sunt îngrijite și persoane cu deficiențe locomotorii, au fost achiziționate și oferite două scaune cu rotile.

Parohia „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil” din Brăila prin Centrul social-filantropic „Sfântul Vasile cel Mare” oferă zilnic o masă caldă persoanelor lipsite de posibilități din municipiu, în intervalul orar 12:00 – 14:00.

Valoarea totală a ajutoarelor acordate de parohia brăileană se ridică la suma de 13.200 de lei.

Adăpostul de noapte din Brăila are o capacitate de 150 de locuri, oferindu-le persoanelor fără locuință, pe lângă un loc de odihnă, asistență medicală și sprijin în găsirea unui loc de muncă.

Foto credit: Arhiepiscopia Dunării de Jos

Urmărește-ne pe Instagram: @basilica.ro

Comentarii Facebook


Știri recente