Sprijin pentru tinerii bolnavi de cancer, la Onești

O nouă etapă a proiectului eparhial misionar pentru tinerii bolnavi de cancer s-a desfășurat la Onești, în ziua de 10 martie 2016. Evenimentul a avut loc prin purtarea de grijă a Înaltpreasfințitului Părinte Ioachim, Arhiepiscopul Romanului și Bacăului.

În biserica cu hramul „Nașterea Maicii Domnului” – Mal, un sobor de preoți împreună cu numeroşi credincioși s-au rugat pentru cei bolnavi, fiind oficiat Acatistul Maicii Domnului. De asemenea, în cadrul evenimentului, tânărul Ștefan Brănici în vârstă de 12 ani, diagnosticat cu tetrapareză spastică severă, enoriaș al parohiei Bogdănești, a primit un ajutor financiar.

Următoarea întâlnire din cadrul proiectului a fost programată pentru a doua săptămână a postului, în ziua de joi, la biserica cu hramul „Nașterea Maicii Domnului” – Mal, Onești. Totodată, în această perioadă programul liturgic va fi mai intens în toate bisericile din Protopopiatul Onești, informează preotul Alexandru Pânzaru. De altfel, la Capela „Sfântul Pantelimon” a Spitalului Municipal Onești va fi oficiată Taina Sfântului Maslu, în fiecare vineri din Postul Mare, de la ora 17:00.

Comentarii Facebook


Știri recente