Sprijin pentru copiii și bătrânii aflați în grija Bisericii la Hârja, Bacău

O delegație a parohiei „Sfântul Ioan” din Bacău, coordonată de pr. paroh Marius Popescu, s-a deplasat marți, 26 aprilie 2016, la Hârja pentru a face o donație substanțială copiilor și bătrânilor care se bucură de sprijinul Bisericii prin intermediul Asociației „Sf. Voievod Ștefan cel Mare”.

La îndemnul și cu binecuvântarea Inaltpreasfințitului Părinte Ioachim, Arhiepiscopul Romanului și Bacăului, de acum trei ani, la parohia „Sfântul Ioan” din Bacău s-a instituit obiceiul ca cei cu posibilităţi materiale sau dornici să facă o faptă bună să pregătească pachete cu alimente de bază pentru nevoiaşii din parohie, identificaţi cu ocazia vizitelor pastorale.

„De anul trecut, însă, pentru că cei dornici de a sprijini activitatea social-filantropică a Bisericii s-au dovedit a fi din ce în ce mai mulți, la biserica băcăuană închinată Sfântului Ioan Botezătorul au început a se organiza colecte mai ample destinate ajutorării copiilor și bătrânilor beneficiari ai serviciilor oferite prin intermediul Asociației social-filantropice Sf. Voievod Ștefan cel Mare de la Hârja”, a subliniat Mioara Ignat, de la Biroul de Comunicare al Eparhiei.

Părintele Ilarion Mâță, directorul Asociației „Sf. Voievod Ștefan cel Mare” și inspector eparhial, a mulțumit pentru donații, transmițând felicitări tuturor celor implicați.

 „Va mulțumim și rugăm pe Bunul Dumnezeu să răsplătească tuturor jertfa făcută! Felicităm pe toți membrii parohiei pentru constanța în fapte bune și pentru dărnicie, iar pe părintele paroh Marius Popescu îl felicităm că a reușit să canalizeze energia credincioșilor mobilizându-i pentru a veni în sprijinul copiilor și bătrânilor aflați în grija Bisericii.”

Comentarii Facebook


Știri recente