Sprijin pentru cei aflaţi în suferinţă

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Calinic, Arhiepiscop al Argeșului și Mucelului, Sectorul Social Filantropic și de Misiune, coordonat de Părintele consilier Robert Nicolae Eugen, a organizat miercuri 11 februarie 2015, un program de manifestări duhovnicești și acțiuni social filantropice.

La Biserica Mănăstirii Vedea a fost săvârșită Sfânta Liturghie și au fost înălțate rugăciuni de sănătate, pentru închinătorii așezământului, dar și pentru cadrele medicale și beneficiarii Spitalului de Psihiatrie Vedea. Părintele a ținut la sfârșitul slujbei un cuvânt duhovnicesc, vorbind despre boala sufletească și cea trupească, precum și medicamentele necesare pentru vindecare.

Preoții slujitori ai Bisericii închinată Sfântului Mucenic și Tămăduitor Pantelimon, aflată în imediata apropiere a Spitalului Județean, au mers în mijlocul bolnavilor. Cei aflați în suferință au fost cercetați, au primit Sfintele Taine și frumoase cuvinte de învățătură și îndemn duhovnicesc, au fost dăruite iconițe și mai multe cărți ortodoxe.

Creștinii aflați în suferință și internați la Spitalul Municipal Curtea de Argeș, au primit şi în această zi, vizita preotului slujitor al bisericii cu hramul Sfântul Mare Mucenic Dimitrie, aflată în curtea instituției. S-au rostit rugăciuni de sănătate și binecuvântare de la Dumnezeu, administrat Taina Sfintei Spovedanii și a Sfintei Împărtășanii celor care au avut nevoie, după care s-a făcut o vizită duhovnicească la bolnavii aflați în Secția de Terapie Intensivă, care au fost îndemnați să se roage și să mulțumească lui Dumnezeu pentru toate.

Comentarii Facebook


Știri recente