Spitalul Providența se alătură luptei împotriva cancerului la sân: Campanie de informare și reduceri în toată luna octombrie

Spitalul Providența al Mitropoliei Moldovei și Bucovinei organizează în perioada 1-31 octombrie 2017 o Campanie de diagnosticare și prevenire a cancerului la sân intitulată „Depistat la timp, îl putem învinge împreună!”.

Pe toată perioada campaniei, întreaga echipă medicală a centrului Providența din Iași va asigura informarea tuturor categoriilor de vârstă implicate, pentru înţelegerea importanţei detectării afecţiunilor glandei mamare.

Pentru a facilita accesul persoanelor la serviciile medicale ale Centrului de examinare şi diagnosticare în patologia glandei mamare, în perioada 01- 31 octombrie 2017, Spitalul Providenţa acordă o reducere de 20% pentru toate tipurile de investigaţii mamografice şi/sau ecografice.

Prin intermediul campaniei „Depistat la timp, îl putem învinge împreună!” Spitalul Providenţa se alătură organizaţiilor care desfăşoară campanii de conştientizare cu ocazia zilei de 1 octombrie, zi declarată la nivel internaţional, Zi de luptă împotriva cancerului de sân.

Mai multe detalii despre înscrieri și programări puteți găsi pe site-ul doxologia.ro.

Foto credit: voixdespatients.fr

Comentarii Facebook


Știri recente