Spectacolul „Vorbind cu Tine, Doamne!”, la Râmnicu Vâlcea

La Râmnicu Vâlcea va avea loc sâmbătă, 26 martie 2016, de la ora 18:00,spectacolulVorbind cu Tine, Doamne! Evenimentul este organizat de Arhiepiscopia Râmnicului şiCompania TeatralăZona, informează site-ul oficial al Arhiepiscopiei Râmnicului. Din distribuţie fac parte actrița Ana Calciu, psaltulAndrei Stratulat și flautista Andrada Dumitrache.

Personajul principal al spectacolului este o pictoriță de icoane careîn procesul creațieine pune în față propriile gânduri și introspecțiiși care, însoțită de ucenicii de atelier în acest parcurs, devine un model al spiritualității și talentului creator ce se transformă în talantmărturisitor.

***

Începând cu anul 2013, Compania Teatrală Zona arealizat și susținut spectacolul ortodox Diaconița Olimpiada, adaptare după scrisorile Sfântului Ioan Gură de Aur către Sfânta Diaconiță Olimpiada, rolul principal avându-l actrița Ana Calciu, în regia d-lui Marian Popescu. Spectacolul s-a jucat atât în București, cât și în alte localități ale țării (Arad, Pitești, Ploiești, Râmnicu-Vâlcea, Câmpina etc.), bucurându-se de o atenție deosebită din partea publicului de toate vârstele.

Comentarii Facebook


Știri recente