Spectacolul „Stihuri şi Cântări”

La Parohia Sfântul Cuvios Antonie cel Mare din cartierul bucureştean Titan, str. Jean Steriadi nr. 19/A, Sector 3, Capitală va avea loc în această seară (14 septembrie 2015) începând cu ora 18:00, spectacolul cultural-religios intitulat Stihuri și cântări.

„Evenimentul cultural-educativ «Stihuri și cântări» are ca scop principal cultivarea valorilor ortodoxe. Specificul acestui spectacol este împletirea lucrării unor mari actori cu talentele muzicale, ale copiilor din cadrul parohiei-gazdă, spre bucuria și îmbogățirea sufletească a tuturor participanților. De aceea, nu vor exista niciodată două Spectacole «Stihuri și cântări» la fel”, ne-a transmis doamna Alina Tomi, Coordonatorul Departamentului Evenimente şi Proiecte APOR Sector 3.

La eveniment participă şi actorii Magda Catone, Ana Calciu, Tomi Cristin, care vor recita versuri creştine.

„La spectacolul de astăzi, 14 septembrie 2015, de la Parohia Sfântul Antonie cel Mare, participă, cu binecuvântarea pr. paroh Goga Daniel, un grup de copii talentați, care vor interpreta piese muzicale clasice la pian, sub îndrumarea Prof. Alexandru Cinezan. De asemenea, frații Maria și Ștefan Pop-Coman vor interpreta într-un mod cu totul aparte piesa «Ridica-voi ochii mei», iar Daria Raiciu (14 ani), pe lângă intervențiile muzicale la pian și la chitară din timpul spectacolului, îl va acompania pe actorul Tomi Cristin, împreună construind un moment de o mare sensibilitate artistică pe textul poeziei lui Vasile Voiculescu «Patru brazi»”, ne-a mai transmis Alina Tomi.

Evenimentul este organizat de Parohia Sfântul Cuvios Antonie cel Mare – Titan împreună cu Asociaţia „Părinţi pentru Ora de Religie”, filiala Sector 3 şi Protoieria Sector 3 Bucureşti. Primul spectacol Stihuri și cântări a fost organizat în data de 29 mai 2015, la Biserica Dobroteasa din Capitală.

Foto:Arhivă

Comentarii Facebook


Știri recente