Spectacolul Lumea copiilor, în Cluj-Napoca

Parohia ortodoxă „Sfântul Ioan Gură de Aur” din Cluj-Napoca invită pe cei mici, dar și pe cei mari la spectacolul „Lumea Copiilor”, informează „Ziarul Lumina”. Manifestarea are un scop caritabil și este organizată în colaborare cu Editura „Mekki Media”.

Spectacolul, prezentat de actorul și scriitorul Leon Magdan, alături de trupa de teatru „Mateiaș”, are loc sâmbătă, 1 februarie, de la ora 11:00, în subsolul bisericii de pe str. Porțile de Fier. Sunt invitați să participe copii, părinți și bunici, precum și cei care doresc să-și reamintească de lumea copilăriei. Accesul la spectacol este liber. Potrivit parohului Bogdan Marian, la sfârșitul spectacolului, cei care doresc vor putea contribui printr-o donație la sprijinirea lucrărilor de construcție a bisericii cu hramul „Sfântul Ioan Gură de Aur” din Cluj-Napoca. Donațiile se vor face în urna special amenajată, iar pentru fiecare donație de minim 5 lei, fiecare donator va primi, cadou, o revistă „Mekki” sau „Mekki Junior” din partea Editurii „Mekki Media”.

Actorul Leon Magdan, alături de trupa de teatru „Mateiaș”, va prezenta spectacolul „Lumea Copiilor” și în Dej, pe data de 30 ianuarie, la Casa de Cultură din localitate, cu începere de la ora 16:00, iar pe 31 ianuarie la Căminul Cultural din Someșul Rece, de la ora 18:00.

Comentarii Facebook


Știri recente