Spectacol literar-artistic dedicat lui Mihai Eminescu la Curtea de Argeș

La împlinirea a 167 de ani de la nașterea poetului Mihai Eminescu, Seminarul Teologic Neagoe Vodă Basarab din municipiul Curtea de Argeș în colaborare cu Colegiul Național Vlaicu Vodă din același oraș, au organizat  miercuri, 18 ianuarie 2017, spectacolul literar-artistic Dor de Eminescu.

Evenimentul s-a desfășurat în sala de festivități a seminarului. La spectacol au fost prezenți elevi și profesori de la cele două școli argeșene, dar și oameni de cultură iubitori ai poeziei eminesciene, precizează site-ul oficial al Arhiepiscopiei Argeșului și Muscelului.

Spectacolul a cuprins mai multe momente literar-artistice în care au fost prezentate diferite aspecte legate de viața și opera poetului. De asemenea, actorul argeșean Puiu Mărgescu, de la Teatrul Alexandru Davila din Pitești, a recitat câteva poezii din opera marelui poet.

Spectacol organizat la seminarul din Curtea de Argeș a încheiat șirul de evenimente organizate în Eparhia Argeșului și Muscelului în cinstea Zilei Culturii Naționale.

Comentarii Facebook


Știri recente

Pr. Ionuț Tutea: A fi alături de vârstnici nu este doar o obligație, ci un mod de a ne desăvârși existența în comunitate

Părintele Ionuț Tutea, consilier eparhial la Sectorul Social-Filantropic și Misionar al Arhiepiscopiei Bucureștilor, a fost sâmbătă invitatul online al Asociației Femeilor Ortodoxe din Mitropolia celor două Americi (AROLA). Coordonatorul activității filantropice din eparhia Bucureștilor a…