Spectacol la Iclod, de ziua Mamei și a femeii creștine

Ziua Mamei și a femeii creștine va fi marcată duminică, 06 Martie 2016, în Parohia ortodoxă Iclod din cadrul protopopiatului Gherla. Ziua va începe prin oficierea Sfintei Liturghii, iar după amiază va avea loc spectacolul „Din dragoste pentru mama”, informează Radio Renaşterea.

Slujba Sfintei Liturghii va începe la ora 10:00 biserica parohială cu hramul „Sfântul Nicolae” și va fi oficiată de un sobor de preoți condus de pe Pr. Iulian Paul Isip, protopopul de Gherla.Răspunsurile la Liturghie vor fi date de Corala „Sfânta Ecaterina” a Asociației Tinerilor Creștini Ortodocși din Gherla.

După-masă, publicul din Iclod este invitat la spectacolul „Din dragoste pentru mama”, ce va avea loc de la ora 15:00, la Centrul Cultural din localitate.Vor urca pe scenă Corala „Sfânta Ecaterina” a Asociației Tinerilor Creștini Ortodocși din Gherla, dar și elevi ai Școlii Gimnaziale din Iclod. În cadrul spectacolului vor susține recitaluri și solistaDiana Roman, alături de formația Popas, și corul bărbătesc al Parohiei Iclod.

Comentarii Facebook


Știri recente