Spania | Liturghie baptismală în Parohia San Sebastian Donostia

În Duminica a VI-a după Paști, PS Timotei al Spaniei și Portugaliei a săvârșit Sfânta Liturghie baptismală în Parohia Sfântul Mucenic Sebastian din San Sebastian Donostia, informează site-ul oficial al Eparhiei.

În cadrul sfintei slujbe, Preasfinția Sa a botezat al treilea copil al Părintelui paroh Marian Mănescu, pe micuța Sofia, cât și pe micuța Alexandra, fiica unei familii de credincioși ai parohiei.

La final, ierarhul a rostit un cuvânt în care a subliniat că după modelul mărturisirii orbului, noi toți trebuie să-L mărturisim pe Hristos Cel înviat, mai ales acum în zilele noastre când lumea Îl înlătură pe Hristos. Toți cei care am fost botezați, suntem chemați la mărturisire, nu numai prin cuvânt, ci mai ales prin faptele noastre cele bune, care luminează înaintea oamenilor arătându-L, prin purtarea noastră, pe Hristos Lumina lumii.

Comentarii Facebook


Știri recente

Catedrala Moților din Huedin va fi renovată

Catedrala Moților din Huedin va fi renovată. Lăcașul de cult a fost ctitorit de Protoiereul martir Aurel Munteanu. Lucrările de renovare vizează înlocuirea învelitorii acoperișului cu tablă din cupru, retencuirea pereților, amenajarea curții și altele.…