Spania | Episcopul Macarie a vizitat comunitatea românească din Villarrobledo

În Duminica Întoarcerii Fiului Risipitor, Episcopul Macarie al Europei de Nord a comunitatea românească din Villarrobledo, Spania. Printre membrii comunităţii s-au aflat şi concetăţeni din Spermezeu, localitatea natală a Preasfinţiei Sale.

Cu binecuvântarea PS Timotei al Spaniei şi Portugaliei, Episcopul Macarie a oficiat duminică dimineaţă Sfânta Liturghie în biserica din Villarrobledo, iar după-amiază Taina Sfântului Maslu, notează site-ul oficial al Eparhiei Europei de Nord.

La sfintele slujbe au participat credincioşi ai parohiei, precum şi numeroşi bistriţeni şi cetăţeni din Spermezeu aparţinând parohiilor apropiate de Villarrobledo.

În zilele următoare, Părintele Episcop a vizitat la domiciliu mai multe persoane bolnave care nu au reușit să ajungă la biserică.

Foto Credit: Episcopia Europei de Nord

Comentarii Facebook


Știri recente

Biserica Icoanei a fost sfințită | FOTO

Biserica Icoanei a fost resfințită duminică, 22 mai 2022, după ample lucrări de restaurare. Slujba de târnosire și Sfânta Liturghie au fost oficiate de Preasfințitul Părinte Varlaam Ploieșteanul, Episcop vicar patriarhal. La finalul slujbei, Preafericitul…