Solista Maria Coman începe un turneu în Franța și Germania, la invitația parohiilor din diaspora

Solista Maria Coman își începe miercuri seară turneul în Franța și Germania, la invitația mai multor parohii din Mitropolia Europei Occidentale.

În seara de miercuri, ea va cânta la parohia francofonă Saint-Martin de Sucy-en-Brie, din cadrul Mitropoliei Ortodoxe Române a Europei Occidentale și Meridionale.

Joi, la prânz, artista va cânta la Catedrala Mitropolitană „Sf. Arhangheli” din Paris, iar sâmbătă, după slujba Vecerniei, va fi împreună cu membrii comunității Sf. Parascheva – Sf. Genoveva din Saint Sulpice, în apropiere de Paris, care îl are ca păstor pe Părintele Răzvan Ionescu.

Duminică, 5 iunie, de la ora 12:00, Maria Coman este invitata parohiei românești La Courneuve – Paris, păstorită de Părintele Mircea Filip.

Duminică, 6 iunie, Maria Coman va susține un recital de muzică bizantină la parohia română „Sf. Ap. Bartolomeu” din Franfkurt am Main, Germania.

Maria Coman este absolventă de Limbi străine și realizator Trinitas TV. Este pasionată de muzica bizantină și a încântat telespectatorii cu numeroase momente muzicale din tezaurul muzical al Bisericii.

Foto credit: Trinitas TV

Urmărește-ne pe Telegram: t.me/basilicanews

Comentarii Facebook


Știri recente