Solidaritate în Arhiepiscopia Târgoviștei: Casă nouă pentru o familie afectată de incendiu

În seara de 8 ianuarie 2017, locuința unei familii din comuna Glodeni (județul Dâmbovița) a ars aproape în totalitate în urma unui incendiu cauzat de o defecțiune la coșul de evacuare a fumului.

Ca urmare a acestui accident, preoții din parohia Glodeni, împreună cu autoritățile locale și Arhiepiscopia Târgoviștei, au demarat acțiunile necesare construirii unei noi case pentru soții Costache și cei patru copii ai lor, informează site-ul oficial al Arhiepiscopiei Târgoviștei.

Astfel, la aproximativ o lună de la nefericitul eveniment, duminică 12 februarie 2017, a fost sfințită noua construcție. Slujba a fost oficiată de cei trei preoți din Glodeni: Viorel Mugurel Gheorghe, Dănuţ Vancea și Răzvan Gheorghe Gagiu.

La ridicarea noii locuințe s-au implicat, atât prin efort fizic cât și material, mai multe persoane din parohie și din împrejurimi. În același scop a fost organizat și un spectacol caritabil de muzică populară în Glodeni, iar fondurile strânse au fost folosite la ridicarea imobilului.

Comentarii Facebook


Știri recente