Slujitori şi enoriaşi ai Catedralei din Urziceni au oferit au oferit ghiozdane cu rechizite

Anul școlar, care tocmai a început, a fost încununat de multe zâmbete la Școala Gimnazială I.H. Rădulescu din Urziceni. Douăzeci și cinci de elevi cu rezultate excepționale la învățătură, dar care provin din familii cu posibilități reduse, au primit ghiozdane și rechizite, după cum ne-a precizat Pr. Bogdan Stancu, Protopopul Protoieriei Urziceni.

Cu multă sârguință, atât din partea preoților care slujesc în Sfânta Catedrală, cât și a enoriașilor cu suflet mare, s-a reușit strângerea sumei de 2500 de lei care a fost utilizată la achiziţionarea de rechizite.

În cadrul acestui eveniment, Părintele Protopop Bogdan Stancu le-a ținut un discurs emoționant copiilor, încurajându-i să devină buni creștini, să manifeste grijă față de aproapele lor. Și, nu în ultimul rând, să dăruiască alinare celor aflați în neputință printr-o vorbă bună, printr-un zâmbet, etc.

În mod cert, astfel de acțiuni filantropice vor mai avea loc în viitorul apropiat, având în vedere că între Școala I. H. Rădulescu și Catedrala Urziceni există un parteneriat care ajută comunitatea de elevi să nu se dezică de valorile creștine.

Comentarii Facebook


Știri recente