Slujire arhierească la biserica Precista din Bacău

Credincioșii parohiei Precista din municipiul Bacău au avut bucuria în Duminica a VII-a după Rusalii de a-l avea în mijlocul lor pe Preasfințitul Ioachim Băcăuanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului, informează „Ziarul Lumina”.

Preasfinția Sa, împreună cu un sobor de preoți și diaconi, a săvârșit Sfânta Liturghie în apropierea lăcașului de închinăciune, ctitorie a Sfântului Voievod Ștefan cel Mare și Sfânt. După cum ne-a relatat arhid. Ciprian Ioan Ignat, secretar eparhial al Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului, în cadrul Sfintei Liturghii, Episcopul-vicar al Eparhiei Romanului și Bacăului a citit rugăciuni pentru ploaie.

„Foarte mulți credincioși s-au împărtășit cu Trupul și Sângele Mântuitorului Hristos, întrucât ne aflăm în perioada Postului Adormirii Maicii Domnului. PS Ioachim Băcăuanul a arătat în cuvântul de învățătură rolul Maicii Domnului în istoria mântuirii, făcând referire la pericopa evanghelică din Duminica a VII-a după Rusalii”, a spus arhid. Ciprian Ioan Ignat.

Amintim că la Biserica Precista din Bacău se află spre închinarea credincioșilor până joi, 15 august 2013, icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului de la Mănăstirea Neamț.

Comentarii Facebook


Știri recente