Slujire arhierească în parohia Preasfânta Fecioară Maria din Madrid

Preasfințitul Timotei, Episcopul Ortodox Român al Spaniei și Portugaliei, a oficiat duminică, 13 iulie 2014, Sfânta Liturghie în parohia Preasfânta Fecioară Maria din Madrid.

La sfârșitul slujbei, Preasțintia Sa a săvârșit slujba parastasului pentru părinții Pr. Prof. Dr. Teofil Moldovan și ai doamnei Preotese Lucreția Moldovan, slujbă la care a participat un număr mare de credincioși, arătând dragostea pe care o au pentru părinții lor duhovnicești.

În cuvântul de învățătură adresat, potrivit episcopiaspanieiportugaliei.es, chiriarhul a scos în evidență măreția omului și cât de mult este acesta iubit de Dumnezeu, Care l-a înzestrat cu darul vieții și al libertății, însă a atras atenția și asupra folosirii acestor daruri, îndemnându-i pe cei prezenți să nu uite rădăcinile românești și credința indiferent de țara în care s-ar afla.

Comentarii Facebook


Știri recente

Dragostea tinerilor vindecă vârstnicii: Adriana Căruntu pledează pentru a educa tinerii să fie solidari cu bătrânii

„Dragostea tinerilor vindecă vârstnicii, ameliorează durerea, suferința, poate depăși orice bariere”, a spus Adriana Căruntu, Managerul Fundației Bucuria Ajutorului și coordonatoarea Centrului de Îngrijiri Paliative al Arhiepiscopiei Bucureștilor, într-o conferință online găzduită pe pagina de…