Slujire arhierească în catedrala din Onești

Preasfințitul Ioachim Băcăuanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului, înconjurat de un sobor de preoți și diaconi, va săvârși mâine, 8 iunie 2014, Sfânta Liturghie în Catedrala „Pogorârea Sfântului Duh” din Onești, informează „Ziarul Lumina”.

Ierarhul va fi așteptat la orele dimineții în fața lăcașului de închinăciune, a cărui construcție a început acum aproape un sfert de secol, de soborul slujitorilor și de credincioșii din oraș.

„Suntem deosebit de bucuroși pentru că în mijlocul nostru va poposi Preasfințitul Ioachim Băcăuanul. Așteptăm ca Preasfinția Sa să înalțe rugăciuni în cadrul Sfintei Liturghii și în timpul Vecerniei Rusaliilor pentru înnoirea sufletelor noastre, prin Pogorârea Sfântului Duh. Dorim ca toți credincioșii să se înnoiască, să-și deschidă sufletele și inimile pentru a pătrunde lucrarea curățitoare și sfințitoare a Duhului Sfânt. Ne-am pregătit sufletește, organizând interiorul catedralei pentru această distinsă sărbătoare”, a relatat pr. paroh Constantin Alupei, care este și protopop al Protopopiatului Onești.

Comentarii Facebook


Știri recente