Slujbele difuzate de TRINITAS TV

Fiecare zi a unui creștin este orientată spiritual de momentele de rugăciune. De la închinarea cu semnul Sfintei Cruci în numele Sfintei Treimi și până la rugăciunile de dimineață și seară sau de la masă, creștinul cheamă ajutorul lui Dumnezeu.

Televiziunea Patriarhiei Române, TRINITAS TV, urmează aceeași predanie a Bisericii de a marca ziua cu momentele de rugăciune. În special pentru cei care nu pot ajunge la bisericile lor, pentru cei bolnavi sau imobilizați la pat, transmitem zilnic, în direct, slujbele de la Catedrala patriarhală.

Transmisiunea Sfintei Liturghii începe la ora 9.00. De la ora 16.00 transmitem în direct slujba Vecerniei, urmată de cea a Paraclisului. Sâmbăta și în zilele de sărbătoare, la aceeași oră, începe slujba Privegherii.

La miezul nopții, TRINITAS TV difuzează înregistrări ale celor două Paraclise ale Maicii Domnului, iar dimineața, de la ora 6.00, Acatistul.

Slujbele speciale din Catedrala patriarhală sau cele pe care le vom transmite din alte locuri, de la Catedralele chiriarhale, de la mănăstiri ori parohii, vor fi anunțate în cadrul programelor informative ale postului

Comentarii Facebook


Știri recente