Slujbă de Te-Deum la Viterbo, Italia

Marți, 21 ianuarie 2013, Preasfințitul Părinte Episcop Siluan a săvârșit slujba de Te Deum în parohia Sfântul Ierarh Calinic de la Cernica, din localitatea Viterbo, cu ocazia primirii oficiale din partea Curiei Catolice din Viterbo a bisericii pe seama parohiei din localitate, informează episcopia-italiei.it

La slujbă au participat Excelența Sa Mons. Lino Fumagalli, Episcopul di Viterbo, don Luigi Fabri – vicar eparhial, doamna Antonella Scolamiero – Prefectul de Viterbo, domnul Marcello Meroi – Președintele Provinciei de Viterbo, domnul Leonardo Michelini – Primarul orașului și alte autorități religioase și civile.

Răspunsurile la strană au fost date de Grupul Psaltic al Episcopiei Ortodoxe Romane a Italiei, „Dionisie Exiguul”, dirijat de Preacucernicul Părinte Marian Jianu, impresionând în mod plăcut participanții la slujba, care au putut să guste din cântările psaltice în limba italiană.

După salutul adresat comunității și celor prezenți din partea autoritățile prezente, toți participanții au servit din preparatele culinare pregătite cu dragoste de comunitate.

Comentarii Facebook


Știri recente