Slujba de Înviere la Catedrala Arhiepiscopală din Municipiul Curtea de Argeș

Mii de credincioşi au primit Sfânta Lumină la Catedrala Arhiepiscopală din municipiul Curtea de Argeş. Slujba de Înviere a fost oficiată în baldachinul din faţa sfântului locaş, de către Înaltpreasfinţitul Părinte Calinic, Arhiepiscopul  Argeşului şi Muscelului, împreună cu un sobor de preoţi şi diaconi.

Ziua Învierii este Ziua Bucuriei Veșnice

 În cuvântul de învățătură, Înaltpreasfinția Sa a subliniat că trebuie să aducem mulțumire lui Dumnezeu, în fiecare ceas, în fiecare zi, afirmă reprezentanții Biroului de Presă al Eparhiei.

 „Trebuie  să mulțumim Domnului Dumnezeu pentru darul vieții și să păstrăm cu mare grijă sănătatea noastră, darul cel mare după cel al vieții, iar cei în suferință să cerem Doctorului Ceresc să ne vindece de toată neputința. Să fim buni unii cu alții, că Dumnezeu din iubire și bunătatea Sa veșnică ne-a dăruit iertarea și binecuvântarea de a ne bucura, potrivit poruncii Sale, de Învierea Domnului Iisus! O dată cu acest imperativ, de a ne bucura, orice întristare trebuie să părăsească viața noastră! Ziua Învierii este Ziua Bucuriei Veșnice!  Să ne bucurăm pururea! Fiecare ceas, fiecare zi, mereu, să fie pline de bucuria Învierii lui Iisus. Să facem din viața noastră o bucurie deplină!”

 

Comentarii Facebook


Știri recente