Slujbă de binecuvântare pentru noii ofițeri de la Centrul de instruire „Decebal” din Sibiu

Înaltpreasfințitul Părinte Laurențiu a participat vineri, 10 martie 2017, la ceremonia de absolvire a cursului de bază al unei noi generații de ofițeri de la Centrul de Instruire pentru Comunicații și Informatică Decebal din Sibiu, notează site-ul oficial al Mitropoliei Ardealului.

În cadrul evenimentului, Mitropolitul Ardealului a oficiat o slujbă de binecuvântare. La final, ierarhul le-a transmis tinerilor un mesaj de felicitare și de încurajare în misiune încredințată.

Vă aducem tuturor binecuvântarea noastră și urările de bine. Aveți o slujire deosebită și vă aflați mereu nu doar într-o haină specială pe care trebuie să o respectați, ci și sub un jurământ. Să vă ajute Dumnezeu să vă puteți împlini misiunea la care ați fost chemați, a spus ierarhul.

După citirea ordinului de numire în funcții a tinerilor, au fost transmise mesaje din partea celor prezenți, dar și din partea șefului de promoție. Generalul Radu-Marius Pop a oferit șefului de promoție, sublocotenentul Simona Matei, o diplomă de merit.

La finalul ceremoniei a avut loc o paradă militară a ofițerilor și cadrelor din Centrul de Instruire pentru Comunicații și Informatică „Decebal”.

Comentarii Facebook


Știri recente