Slujbă arhierească la Mănăstirea Slobozia

Preasfințitul Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, a oficiat Luni, 4 iunie 2012, Sfânta Liturghie la Mănăstirea „Sfinții Voievozi” din Slobozia.

Alături de Preasfinția Sa au făcut parte din soborul slujitor: preacuviosul părinte exarh, arhimandritul Rafail, starețul Mănăstirii Slobozia, preacucernicii părinți consilieri ai Centrului Eparhial Daniel Enașcu și Gabriel Oproiu.

De asemenea, în cadrul Sfintei Liturghii a fost hirotonit întru preot diaconul Adrian Radu, care va păstorii credincioșii parohiei Lăcusteni, Protopopiatul Fetești.

La momentul predicii, după cum ne informează sf-esc.ro, Preasfințitul Părinte Episcop Vincențiu a vorbit credincioșilor prezenți despre sfinții prăznuiți, Zotic, Atal, Camasie și Filip, rod al lucrării Sfântului Duh în Biserica întemeiată de Mântuitorul Iisus Hristos.

Preasfinția Sa a împărtășit copiii și a împărțit credincioșilor daruri care să amintească de popasul liturgic făcut în cinstea Preasfintei Treimi.

Comentarii Facebook


Știri recente

Mănăstirea Mușinoaele are un nou stareţ

Ieromonahul Sofronie Nechita este noul stareţ al Mănăstirii Mușinoaele din Arhiepiscopia Buzăului şi Vrancei. Părintele a fost prezentat obştii duminică de Înaltpreasfinţitul Părinte Ciprian, care şi-a exprimat convingerea că noul stareţ va continua cu aceeași…