Site nou pentru Episcopia Spaniei și Portugaliei

Episcopia Spaniei și Portugaliei și-a lansat noul site oficial, www.episcopiaspanieiportugaliei.es. Pagina de internet facilitează accesul la cele mai noi evenimente din viața eparhiei și nu numai, prezintă actualitatea religioasă din Spania și Portugalia, cele două țări aflate în jurisdicția acestei episcopii, agenda Preasfințitului Părinte Timotei, Episcopul Spaniei și Portugaliei, vizitele canonice în mijlocul credincioșilor ortodocși români și activitățile organizate de parohii și diferitele grupări creștine. Site-ul pune la dispoziția vizitatorilor și informații legate de episcopie, structura administrativă, parohiile din cuprinsul ei, precum și datele de contact, după cum informează radiorenasterea.ro.

Prezentând proiectul viitoarei Catedrale a românilor ortodocși din Madrid, care are nevoie de sprijinul tuturor pentru a fi dus la îndeplinire, pe noul site puteți găsi datele necesare pentru a contribui la ridicarea acestei biserici de o importanță spirituală majoră pentru toți românii care trăiesc aici.

Pagina oferă și o prezentare a celorlalte proiecte derulate în cadrul Episcopiei Spaniei și Portugaliei, cum ar fi Centrul de pelerinaje Eclessia și Magazinul de obiecte bisericești, demarate de curând. Nu lipsesc legăturile cu mass-media ortodoxe românești, trustul de presă Basilica al Patriarhiei Române și alte publicații și posturi de radio creștine.

Realizarea unui nou site pentru Episcopia Spaniei și Portugaliei s-a impus în contextul creșterii interesului românilor din cuprins pentru actualitatea religioasă, oferindu-le informații complete legate de viața eparhiei. Departe de a fi un lux, într-o societate dominată de noua tehnologie, site-ul este un important mijloc de comunicare între Biserică și credincioșii de pretutindeni.

Comentarii Facebook


Știri recente