Sighetu Marmației | Daruri pentru o grădiniță din municipiu din partea corului Theologus

Membrii corului Theologus al Episcopiei Maramureșului și Sătmarului au donat Grădiniței cu program prelungit nr. 7 din Sighetu Marmației un videoproiector, o icoană cu Sfântul Ierarh Nicolae și alte daruri pentru copii.

Activitatea filantropică a avut loc cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Iustin, Episcopul Maramureșului și Sătmarului.

Împreună cu membrii corului a fost prezent și Arhid. Adrian Dobreanu, președintele Asociației culturale Theologus. Evenimentul a avut loc în prezenţa doamnei Paula Elisabeta Rîşco, directorul Grădiniței, a doamnelor educatoare Liliana Virsta şi Cornelia Moisuc, a copiilor şi a părinţilor, notează site-ul oficial al Eparhiei.

Membrii corului au dăruit din fonduri proprii un videoproiector necesar pentru activitățile didactice, iar fiecare copil a primit cadou câte o pungă cu produse alimentare.

Ne bucurăm că am putut realiza o astfel de acțiune și dorim ca această activitate să fie ca un îndemn şi pentru alte persoane de a face lucruri frumoase în scopuri caritabile, a spus pr. Vasile Dunca din cadrul asociației culturale Theologus.

La final copii au prezentat un program artistic muzical.

Foto credit: Episcopia Maramureșului și Sătmarului

Comentarii Facebook


Știri recente