Sibiu: Slujbă de binecuvântare cu ocazia noului an universitar

Studenții și profesorii Facultății de Teologie Andrei Şaguna din Sibiu au participat luni, 3 octombrie 2016, la festivitatea de deschidere a noului an universitar, informează Radio Trinitas

Evenimentul a debutat cu oficierea Sfântei Liturghii şi a unei slujbe de Te-Deum. Slujba a avut loc în Catedrala Mitropolitană din Sibiu.

La festivitate au fost prezenți Înaltpreasfințitul Părinte Laurențiu, Mitropolitul Ardealului, Ioan Bondrea, Rectorul Universității Lucian Blaga din Sibiu, precum și alți profesori și invitați.

În cuvântul rostit, Înaltpreasfinția Sa i-a îndemnat pe studenți să participe la cursuri şi să participe la viaţa liturgică a instituţiei de învăţământ teologic.

La rândul său, Ioan Bondrea, Rectorul Universității Lucian Blaga, a subliniat rolul aparte al instituţiei  de învăţământ teologic în mediul academic şi cultural sibian.

La final, Mitropolitul Ardealului și părintele decan Nicolae Chifăr au primit o diplomă de execelență din partea rectorului Univeristății Lucian Blaga din Sibiu .

Comentarii Facebook


Știri recente

Episcopia Canadei: Conferințele Postului Mare, online

Episcopia Ortodoxă Română a Canadei vă invită la seria de întâlniri duhovnicești „Conferințele Postului Mare 2021 – «Prin ușile pocăinței spre bucuria Învierii»”. Întâlnirile vor fi transmise online (via Zoom/Facebook) în primele cinci duminici ale…