Sibiu: Gestul de recunoștință al Arhiepiscopiei față de mamele creștine

Arhiepiscopia Sibiului, prin Departamentul social-filantropic, a oferit daruri mamelor aflate sub ocrotirea Complexului de Servicii „Prichindelul” și celor internate în Maternitatea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţe Sibiu. Activitatea a avut loc miercuri, 24 martie, în ajunul Bunei Vestiri.

Buna Vestire este o ocazie potrivită pentru a arăta recunoștință față de femeile care nasc și cresc prunci, fiind considerată drept „Ziua Mamei Creștine”.

„Suntem prezenţi în fiecare an în preajma sărbătorii Bunei Vestiri, zi de cinstire a Maicii Domnului, la centrele care au ca beneficiari femei tocmai pentru a le aduce un gest de dăruire şi de cinstire cu ocazia Zilei Internaţionale a Femeii şi a Mamei Creştine”, a declarat pr. Adrian Roman, consilierul social al Arhiepiscopiei Sibiului.

©Mitropolia Ardealului

Preoții le-au oferit mamelor de la Centrul „Prichindelul” flori, pachete cu dulciuri, cafea, icoane, cărţi de rugăciune, felicitări şi alte daruri. Ei le-au transmis încurajări şi felicitări atât mamelor cât și doamnelor din personalul centrului.

Alte 60 de pachete au fost oferite la Maternitatea din Sibiu.

Vezi mai multe detalii pe site-ul oficial al Mitropoliei Ardealului.

Foto credit: Mitropolia Ardealului

Comentarii Facebook


Știri recente